Контрол на качеството

Контрол на качеството

Контрол на качеството
Контрол на качеството
Контрол на качеството
Контрол на качеството

Осъзнавайки значението на храната за здравето на всеки един от нас, ние се стремим да предлагаме брашна с високо качество на достъпни цени. Влагаме първокласна пшеница за да получим първокласно брашно. Нашите продукти се произвеждат при екологично-чисти условия, без добавяне на допълнителни примеси и химически елементи. Единствените съставки на брашно "Ризов"  са мека пшеница и вода. Ние не влагаме нито консерванти и подобрители, нито оцветители и аромати, не използваме ГМО суровини!

Искаме всеки да си похапва ароматен български хляб и да се наслаждава на любимите домашни курабийки и кексове от времето на баба, затова произвеждаме истинско и чисто пшенично брашно!

  • За гарантиране качеството и чистотата на продукцията, ние извършваме пълен анализ на постъпващата суровина и на готовите брашна в собствена, отлично оборудвана, лаборатория.
  • Контролът по отношение на технологията и качеството е непрекъснат. Параметрите на входящата суровина и на крайния продукт, както и самият производствен процес се следят от квалифицирни специалисти.
  • Мелницата ни е сертифицирана по системата за безопасност на храните НАССР /Сертификат за анализ на опасностите и контрол на критичните точки/.
  • Мелницата ни е сертифицирана да произвежда брашна по "УТВЪРДЕН СТАНДАРТ БЪЛГАРИЯ", от страна на "Българската агенция по безопасност на храните".