Продукти

Продукти

Продукти
Продукти
Продукти
Продукти

Ние предлагаме два основни типа пшенично брашно: бяло - тип 500 и типово - тип 1150, в различни разфасовки -  1кг., 5кг., 25кг. и 50кг., но имаме възможност да прозвеждаме и други типове, напр. тип 650, тип 1250 и т.н. Нашите брашна се произвеждат при екологично-чисти условия и не съдържат никакви консерванти и подобрители. Ние не влагаме ГМО суровини и не добавяме аромати. Искаме всеки човек да има възможността да се храни здравословно и балансирано и затова предлагаме истинско и чисто пшенично брашно.

Спомняте ли си вкуса и аромата на хляба и печивата от времето на бабите ни? Точно тях може да си приготвите с нашите брашна!

Имайки предвид характеристиките и показателите, които трябва да притежават различните видове брашна в зависимост от предназначението си, ние предлагаме:

  • брашно за хляб и хлебни изделия
  • брашно за луксозни хлебни изделия
  • брашно за баници
  • брашно за сладкарски изделия и други.
За всички вас, които използвате брашно в своите продукти - пекари, сладкари и т.н., можем да произведем брашно по вашите индивидуални изисквания. Знаем, че за вас качеството на продуктите ви е от първостепенно значение и затова се стремим да ви осигурим най - добрата суровина. При нас можете да намерите брашно, чиито показатели покриват вашите нужди.